Une Petite Cantate

Samanidis & Skjønhaug

09/12/2017

Sessió musical

Un vespre a Francia, amb menjar francès i cancons de Brel, Gainsbourg i Barbara. Sopar a les 20.30 i concert a les 21.30. Pausa i postre, i tot seguit la segona part del concert.

Preu pel dinar i concert: 15 €.
Preu pel concert: 7 €.

Aquí vos deixem una presentació del cuiner voluntari, en Sixte i els plats que prepararà per acompanyar el concert:

“sóc el cuiner jubilat del restaurant parissin “Le Petit Vatel” conegut a França per esser el millor, el més petit i barat restaurant de París. Mai vaig aprendre a cuinar, però, com hi ha persones que neixen sabent dibuixar, vaig néixer sabent cuinar, i a poc a poc he “domesticat” la cuina del món, i esper que la feina que us oferiré, us agradarà. La meva divisa és que la cuina ha d’esser senzilla, barata i deliciosa”.

El plat principal és un “ Bourguignon”, plat de carn de bou, que es fa marinar 2 dies en vi negre, amb pastanagues, cebes, grans d’all, herbes i espícies; que s’ha de coure quasi 3 hores i se serveix amb patates.
Pels vegetarians: una greixonera de diverses verdures amb patates al forn.
Acabarem amb una mousse de xocolata al ron.

Col.laboració sopar i concert: 15 eur.